Rólunk

Az OrienTax a nemzetközi hálózatoktól független adótanácsadó cégek között Magyarország piacvezető szolgáltatója. 2009-es megalakulásunk óta dinamikusan növekszünk, tanácsadói csapatunk létszáma közel 20 fő. Szakembereink többsége Big4 nemzetközi tanácsadó cégeknél szerezte szakmai tapasztalatát. Tanácsadóink 3-6, vezető beosztású kollégáink 8-20 éve végeznek adótanácsadói tevékenységet.

Kizárólag adótanácsadással foglalkozunk. A bevételi és létszámadatokat tekintve immár a Big4 tanácsadók utáni piac egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb szolgáltatója vagyunk. Ügyfeleink száma immár meghaladja a százat, jellemzően jól ismert nemzetközi cégek magyarországi leányvállalatai, illetve nagy és közepes magyar vállalkozások. Ügyfélkörünk számos iparág (agrár, gyógyszeripari, energiaipari, pénzügyi, telekommunikációs, IT, média stb.) fontos és meghatározó szereplői. Az OrienTax a sport és filmipar területén egyértelmű piacvezető az adótanácsadási területen.

Szolgáltatásaink a komplex adótervezéstől, a napi adóügyek intézésén át, az adóátvilágitásig széles skálán mozognak. Szolgáltatásainkról részletesen a SZOLGÁLTATÁSAINK menüpont alatt olvashatnak. Ügyfélközpontú hozzáállásunk, kiemelkedő szakmai tudásunk, probléma-megoldó szemléletünk révén Ügyfeleink kimagasló színvonalú szolgáltatásban részesülnek.

Radnai Károly

Radnai Károly

partner

CV
Lőrincz Zsuzsanna

Lőrincz Zsuzsanna

direktor

CV
Székely György

Székely György

partner

CV
Kiss Péter

Kiss Péter

menedzser

CV
Boár György

Boár György

menedzser

CV
Flaisz Helga

Flaisz Helga

menedzser

CV
Csiffáry Veronika

Csiffáry Veronika

menedzser

CV
Józsa Mónika

Józsa Mónika

menedzser

CV
Siroki Gabriella

Siroki Gabriella

menedzser

CV

A legfontosabb szakmai díjnak ügyfeleink ragaszkodását és visszajelzéseit tekintjük, de ugyanígy büszkék vagyunk az OrienTax által elnyert alábbi díjakra, elismerésekre is:

„Az Év adótanácsadója – Magyarország” – A Finance Monthly díja 2012-ben és 2013-ban.

„A legjobb új belépő 2014” és „Az év tanácsadója Magyarországon” – az International Tax Review jelölése