Boár György 2018. március 1-jétől direktorként erősítik tovább az OrienTax csapatát.

Kiss Péter 2009 óta foglalkozik adótanácsadással. Az OrienTax-hez 2012-ben csatlakozott, ahol 2014-től kezdődően menedzserként támogatta az ügyfeleket. Munkája az általános adózási folyamatokat segítő tanácsadásra éppúgy kiterjedt, mint a komplex tranzakciók adóstratégiájának megtervezésére és lebonyolítására. Péter többek között számos K+F projekt-, fejlesztési adókedvezmény-, munkavállalói ösztönzési rendszer-, APA-kérelem- és átstrukturálás adózási támogatásában és sikeres megvalósításában segített több multinacionális vállalatot. Széleskörű tapasztalatot szerzett nagy volumenű-, több országot érintő tranzakciók adózásának összefogásában és implementálásában.

„Direktori kinevezésem kapcsán célom, hogy az ügyféligényeket még inkább kiszolgáló, testre szabott, gyakorlatias és proaktív szemléletű adótanácsadással segítsem a meglévő és a leendő ügyfélkört. Hangsúlyosan előtérbe kívánom helyezni az ügyfélkapcsolatok hatékonyabbá tételét oly módon, hogy a társaságok működésének egészét átlátva, az üzleti célokat leginkább támogató tanácsot adjak, egyrészt választ adva az adott cég mindennapi működését érintő kérdésekre, másrészt felvázolva a több szempontból átvizsgált optimális lehetőségeket.” – mondta el Péter a céljairól.

Boár György szakmai pályafutását az egyik nemzetközi tanácsadó cég budapesti adóosztályán kezdte, ahol a tranzakciós adótanácsadással foglalkozó csapat tagja volt. Adótanácsadóként részt vett számos vevői és eladói adóátvilágításban, nemzetközi és hazai csoportátszervezési projektben, eszközfelvásárlási és értékesítési ügyletek tervezésében, valamint finanszírozási és refinanszírozási tranzakciókban. Az OrienTax-hez 2014-ben csatlakozott, ahol menedzserként ügyfelei egyedi igényeinek megfelelő, magas szakmai színvonalon történő kiszolgálásáért-, az ügyfélkapcsolatok kezeléséért felelt, leginkább a tranzakciós adótanácsadási-, vállalati-restrukturálási- és adótervezési területekre-, valamint az adóviták világára fókuszálva.

„Direktorként feladataim bővülnek: elsődleges feladatom lesz a piaci pozíciónk erősítése, az ügyfélkapcsolataink- és nemzetközi kapcsolatrendszerünk fejlesztése, valamint a továbbiakban a termékfejlesztésért is felelek.” – nyilatkozta György új feladatairól. „ Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt években részese lehettem az OrienTax dinamikus fejlődésének és bízom benne, hogy az új pozíciómban még inkább segítségére lehetek a csapatnak és hozzájárulhatok ügyfeleink üzleti sikereihez.”